Skip to main content

Veelgestelde vragen

Op al uw vragen een passend antwoord

DE MEEST GESTELDE VRAGEN

KAN IK DAG EN NACHT MIJN UNIT IN?

Ja, als gebruiker van een unit van The View Haarlem kunt u 24 uur per dag in uw unit.

IS HET TERREIN BEVEILIGD?

The View Haarlem en de units zijn goed beveiligd. Verder is er op het terrein cameratoezicht welke 24/7 beelden opneemt. De beelden blijven 24 uur bewaard en worden op aanvraag aan de politie overhandigd.

IS HET TERREIN VERLICHT?

Ja, het terrein heeft een uitstekend lichtplan, zelfs zijn er op het terrein lantaarns geplaatst waardoor er nauwelijks donkere plekken op het terrein zijn en de camera’s alles kunnen overzien.

IS ER WATER OP HET TERREIN?

Ja, er is een wateraansluiting in de gemeenschappelijke ruimte. Het gebruik komt voor rekening van de VvE.

IS ER EEN WATERAANSLUITING IN MIJN UNIT?

Ja, er is reeds door de ontwikkelaar een wateraansluiting met eigen meter bij de PWN voor u verzorgd. Deze aansluiting en meter zijn niet in de casco verkoopprijs inbegrepen. De aansluitkosten welke PWN hanteert worden 1 op 1 aan u doorbelast.

IS ER EEN TOILET OP HET TERREIN?

Ja, op het terrein is een gemeenschappelijke dames- en herentoilet te vinden. De units zijn voorbereid voor een toilet.

IS ER ELEKTRICITEIT IN DE UNIT?

Ja, er is reeds door de ontwikkelaar een elektriciteitsaansluiting met eigen meter bij Liander voor u verzorgd. Deze aansluiting en meter zijn niet in de casco verkoopprijs inbegrepen. De aansluitkosten welke Liander hanteert worden 1 op 1 aan u doorbelast.

MAG IK IN MIJN UNIT KLUSSEN?

Ja, onze units zijn ook werkruimtes. U kunt er niet alleen spullen veilig in opslaan, maar u mag er ook sleutelen en klussen.

WAT KAN IK MET HET POSTADRES?

Het postadres kunt u gebruiken als vestigingsadres voor je bedrijf. Hierdoor kunt u de zakelijke post scheiden van de persoonlijke en kunt u uw bedrijf inschrijven als vestigingsadres bij de Kamer van Koophandel.

WAT IS DE MINIMALE HUURTERMIJN?

Wij hanteren een minimale huurtermijn van 2,5 jaar. Na verstrijken van de huurtermijn wordt de huurovereenkomst voortgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 3 maanden. De huurtarieven welke op de website staan vermeld gelden voor een huurtermijn van 5 jaar, indien u wenst dat de huurtermijn 2,5 jaar wordt geldt er een toeslag van 9% op de huurprijs.

HEB IK EEN OPZEGTERMIJN?

Ja, er geldt een opzegtermijn van drie maanden.

SERVICEKOSTEN KOPER

Naast aankoopprijs betaalt u maandelijkse servicekosten. De servicekosten betaalt u onder andere voor de opstalverzekering van het complex, het schoonhouden van het terrein, gemeenschappelijke en algemene ruimten, het groen onderhoud, gebruik van gemeenschappelijke ruimten, goederenlift, personenlift, dakterras, verbruik elektra en water in de gemeenschappelijke en algemene ruimte op het complex, administratie VvE, beheer VvE en reservering voor groot onderhoud complex etc. etc. (bij de VvE beheerder  T & T Vastgoed en VvE Beheer kunt u meer details opvragen, tel. 010-223 81 33 o.v.v. The View Haarlem).

SERVICEBIJDRAGE HUURDER

Naast de maandelijkse huurprijs betaalt u maandelijkse servicebijdrage. De servicebijdrage betaalt u onder andere voor het schoonhouden van het terrein, gemeenschappelijke en algemene ruimten, het groen onderhoud, gebruik van gemeenschappelijke ruimten, goederenlift, personenlift, dakterras, verbruik elektra en water in de gemeenschappelijke en algemene ruimte op het complex.

MOET IK BORG BETALEN ALS IK EEN UNIT HUUR?

Ja, als u wilt huren bij The View Haarlem dient u een waarborgsom gelijk aan drie maanden huur te betalen.

IS ER EEN VERENIGING VAN EIGENAREN?

Ja, er is een actieve en verplichte Vereniging van Eigenaren, deze zorgt voor een goede opstalverzekering, een meerjarig onderhoudsplan, het aansturen van de beheerder. Door middel van een actieve VvE is er zekerheid dat het terrein goed onderhouden wordt en dat het terrein er altijd netjes uitziet.

KOOP IK OP EIGEN GROND?

Ja, u koopt het appartementsrecht op eigen grond.

HOE WORDT DE OPPERVLAKTE BEREKEND?

Wij hanteren BVO (Bruto Vloer Oppervlakte) voor de berekening van het oppervlakte.

IS ER EEN OPSTALVERZEKERING?

Ja, die is via de VvE geregeld.

IS ER EEN INBOEDELVERZEKERING?

Nee, deze moet u zelf afsluiten.

KAN IK DE UNIT OOIT WEER VERKOPEN?

Ja, indien u koopt is het uw eigendom. U kunt ervoor kiezen de unit te verkopen.

KAN IK DE UNIT VERHUREN ALS IK DEZE ZELF NIET GEBRUIK?

Ja, indien u de unit heeft gekocht, mag u de unit verhuren (u mag de unit niet ‘onder’ verhuren indien u de unit van ons huurt).

WAT ZIJN DE MEERWERKOPTIES?

Er zijn veel extra opties bij de aankoop van een unit, zie hiervoor de Optie- Meerwerklijst. Dit document kunt u via onderstaande knop downloaden.

Meerwerk opties

WAAROM MOET IK BTW BETALEN?

Over de koopprijs en/of huurprijs van de units is van rechtswege BTW verschuldigd. Koopt of huurt u als ondernemer, dan kunt u de betaalde BTW terugvragen, maar controleer dit altijd met uw financieel adviseur.

Alle marketing getoonde beelden zijn artist impressions en ontwerptekeningen van het aangeboden project The View Haarlem. De werkelijke uitvoering van het bouwwerk kan op onderdelen hiervan afwijken. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Uitsluitend de contractstukken bij aankoop zijn rechtsgeldig en doorslaggevend.