Skip to main content

Wat is the view?

Een hoogwaardig onder architectuur
ontworpen bedrijfsverzamelgebouw

theview

Unieke identiteit


Een hoogwaardig onder architectuur ontworpen bedrijfsverzamelgebouw

Het is de ontwikkelaar gelukt om midden in de Haarlemse Waarderpolder een duurzaam en markant bedrijfsverzamel- gebouw met maar liefst 68 business units voor scherpe prijzen aan te bieden.

Een in het oog springend gebouw biedt een grote herkenbaarheid. Deze herkenbaarheid draagt mede bij aan de meerwaarde van uw bedrijf. Daar is The View Haarlem in geslaagd. Ontvang uw relaties in dit onder architectuur ontworpen gebouw en ze vergeten u nooit meer.

spectaculairuitzicht

The View Haarlem kreeg de bijzondere naam vanwege het spectaculaire uitzicht wat het bedrijfsverzamelgebouw te bieden heeft. De hoogte van maar liefst twintig meter zorgt voor een weids uitzicht over Haarlem, Amsterdam, de duinen en de Zaanstreek.

The View Haarlem is strategisch gepositioneerd ten opzichte van de Metropoolregio Amsterdam, luchthaven Schiphol en de historische binnenstad van Haarlem. Voor vele bedrijven dus de ideale vestigingsplaats.

De units worden zowel te koop als te huur aangeboden. The View wordt ontwikkeld door Holland Vastgoed Groep.

Bekijk de Units

Alle marketing getoonde beelden zijn artist impressions en ontwerptekeningen van het aangeboden project The View Haarlem. De werkelijke uitvoering van het bouwwerk kan op onderdelen hiervan afwijken. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Uitsluitend de contractstukken bij aankoop zijn rechtsgeldig en doorslaggevend.